פותחים את תשעת הימים עם פיש אנד צ'יפס | מתכון

חיה ספיר No Comments on פותחים את תשעת הימים עם פיש אנד צ'יפס | מתכון

הערב יתחילו תשעת הימים בהם לא נהוג לאכול בשר – בדיוק בשביל זה ב'אושן גורמה' דאגו לכם למתכון דגים מיוחד ומפנק, מושלם וקל להכנה. בתיאבון!

21:04
29.04.24
קובי פינקלר No Comments on עידו אביב וקאלקידן מהרי הי"ד נפלו בעזה; "השארת לבבות מרוסקים"

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

פיש אנד צ'יפס | דרגת הכנה – קלה

לדג:
1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'

1 לימון
מלח פלפל
1 ליטר שמן לטיגון עמוק


בלילת טמפורה:
3/4 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1/2 כוס בירה קרה
1 כוס מי סודה קרה
ביצה
4 שיני שום כתושות
מלח פלפל

לצ'יפס:

7-8 תפו"א

מלח, פלפל

הוראות הכנה:
מפשירים את הדג ללילה במקרר
חותכים את הוויט פיש לרצועות בגודל הרצוי ומתבלים במלח פלפל ומיץ לימון ומשהים 10 דק
שוטפים את הדג ומיבשים

מערבבים בקערה את כל החומרים של הבלילת טמפורה לבלילה קצת נוזלית
מחממים שמן לטיגון עמוק 


טובלים את רצועות הדג בבלילה ומעבירים לשמן החם
מטגנים 5 דק עד לקבלת ציפוי פריך וזהוב ומגישים מיד

לצ'יפס: מקלפים וחותכים את התפו"א לגודל הרצוי 

מבשלים אותם עד שהם מעט מתרככים, 

מתבלים במלח פלפל ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)



0 תגובות